Äggdonation - Sellmer klinik ApS

Äggdonation

Behöver du en äggdonation? På Sellmer Klinik har vi ett omfattande äggcellsdonationsprogram som ger dig en extremt stor chans att få ditt drömbarn.

Babygaranti paketFå informationsmaterial

Din behandling med äggcellsdonation på Sellmer Klinik

Heterosexuella och lesbiska par samt ensamstående kvinnor kan behandlas på vår klinik och har därmed möjlighet att få ett friskt barn och bilda familj.

På Sellmer Klinik har vi ett omfattande äggcellsdonationsprogram.

Vårt team av erfarna läkare och specialister arbetar hårt för att säkerställa att varje äggdonation görs noggrant och exakt för att ge dig bästa chansen att bli befruktad.
Hos oss finns inga eller bara korta väntetider, så du kan komma igång direkt och få tillgång till våra högt kvalificerade givare. Vi är stolta över att kunna erbjuda en graviditetsfrekvens på över 65 procent per äggöverföring med donatorägg.
Vi vet hur viktigt det är för dig att välja rätt äggdonator och vi har ett brett utbud av kvalificerade äggdonatorer som är noggrant utvalda och screenade för att säkerställa att de uppfyller våra höga hälso- och fertilitetsstandarder.

Vi låter dig också välja en donator som passar dina preferenser, så att du kan känna dig trygg och bekväm under hela processen.
Vårt äggdonationsprogram är också utformat för att ge dig en bra upplevelse och vi kommer att stödja dig på alla sätt vi kan.

I samband med en äggdonation garanterar vi blastocyst om donator- eller partners spermier med en motilitet på över 2 miljoner/ml användes för befruktning. Vi siktar på att donera 6-10 ägg per äggmottagare. I mycket sällsynta fall utvecklar donatorn så många ägg att vi delar upp donationen i två donationer.
Det är högst osannolikt, men aldrig helt omöjligt.

Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig den vägledning du behöver för att fatta välgrundade beslut om din fertilitetsresa.
Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt äggdonationsprogram och ta det första steget på din väg mot föräldraskap utan väntetid och hög framgångsfrekvens.

[/div]

Funderar du på ett behandlingspaket med babygaranti?

Det är ofta en lång livsresa, kvinnor och par som överväger att få en äggdonation har bakom sig:

Kanske har rätt partner eller rätt ögonblick inte varit där, kanske har du en svår behandlingsperiod med dina egna ägg bakom dig; Det finns många skäl till varför behovet av en äggdonation inträffar.

Äntligen gå hela vägen

När du läser här är det förmodligen baserat på en önskan att det nu äntligen och säkert kan lyckas bli gravid och gå hela vägen. Med babygarantin säkerställer du de optimala förutsättningarna för din dröm att gå i uppfyllelse och för fertilitetsresan att kulminera i en familj.

Vi kan snabbt och enkelt hjälpa dig att komma i gång så att du inte tappar mer dyrbar tid. Babygarantin skapar den lugn du behöver på vägen så att stress och bekymmer inte väger din kurs.

Läs mer om innehållet och priserna i behandlingspaketet här

Varför välja Sellmer Klinik för din behandling?

Hög framgångsfrekvens

De allra flesta av våra patienter har ett framgångsrikt behandlingsförlopp

Enkel transport

Vi har nära till Copenhagen Airport och kollektivtrafik

Transparenta priser

Vi har inga extra avgifter eller helg- eller helgdagstillägg

Ingen väntetid

Vi har ingen väntetid innan insemination och IVF-behandlingar; vi gör till och med en äggcellsdonation möjlig efter några månader