Det inledande samtalet

Den första konsultationen är ett personligt möte där vi tillsammans med dig planerar behandlingen och klargör dina frågor. Det kan genomföras online.

Kontakta oss idag

Tillsammans går vi igenom inseminations-processen och tar upp de frågor som dyker upp på vägen.

Vi pratar bl.a. om livsstil och ev tidigare förlossningar, donatorönskemål och kursen.

Din utgångspunkt är vår grund för behandlingen och vi vägleder dig i den fortsatta processen.

Ofta är det bra att du gör en frågelista innan den första intervjun, så att du efteråt känner att du är redo för själva behandlingen.

Men självklart kan du kontakta oss för och efter om du är tveksam – det är viktigt för oss att du känner dig bekväm med processen.

Samtalet kan föras på danska, tyska, franska eller engelska.

Ring +45 30 30 70 80 eller maila info@sellmerklinik.dk för att boka tid för den första intervjun.

Du kan välja att antingen ha intervjun på vår klinik eller över telefon/via Teams.

Det är en förutsättning för den inledande intervjun att du har läst vårt informationsmaterial som vi gärna skickar till dig via mejl.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post om du har grundläggande frågor före eller följdfrågor efter intervjun.

Inför en IVF-konsultation vill vi be dig att skicka oss AMH-testresultatet, TSH-testresultatet och den skriftliga rapporten om en AFC-räkning (scanning för att räkna reserv av folliklar), om detta har gjorts.

Dessa tester och skanningen är inte obligatoriska före en inseminationsbehandling, men rekommenderas. Innan en insemination rekommenderar vi att du undersöker passagen av dina äggledare.

Åldersgräns:

Enligt lag stadgas att vi får behandla kvinnor mellan 18 och 45 år.

Varför välja Sellmer Klinik för din behandling?