Insemination på Sellmer Klinik - Sellmer klinik ApS

Insemination med Sellmer Klinik

Med hjälp av ett ultraljud – som ingår i inseminationspriset – och tillsammans med dig hittar vi den idealiska tiden för inseminationen.

Kontakta oss idag

Inseminationen sker i samarbete med dig i en avslappnad miljö på Sellmer Klinik

Det är mycket viktigt för oss att du känner dig trygg och avslappnad före insemination inleds, för att uppnå bästa möjliga resultat.

Före behandling, har vi ett kort samtal där vi ser hur mår, och din cykel dag noteras i din journal. Du är också välkommen att ställa frågor om alla faser i processen.

Sedan scannar vi follikelstorlek och slemhinne storlek. Vi gör detta för att vara säkra på att det är rätt tid att inseminera och vi ser att allt är som det ska vara. Skanningen är en del av insemination.

Sedan börjar själva behandlingen. Vi förbereder donerade spermier – det vill säga, sperma renas så att endast de bästa och mest kraftfulla spermierna är med. Denna metod ger den stösta möjlighet till ett positivt resultat av insemination och efterföljande graviditet.

Själva uppläggningen av sperma sker gennom en tunn, steril kateter som införes genom livmoderhalsen och in i livmodern, och här placeras sperma. Det är en myket mild metod och sperman kommer dä att kunna hitta ägget. Detta tar en kort tid och är helt utan smärta och obehag.

När insemination är över, är du fri att ligga kvar och slappna av lite, om du känner behov av detta.

Varför välja Sellmer Klinik för din behandling?

Hög framgångsfrekvens

De allra flesta av våra patienter har ett framgångsrikt behandlingsförlopp

Enkel transport

Vi har nära till Copenhagen Airport och kollektivtrafik

Transparenta priser

Vi har inga extra avgifter eller helg- eller helgdagstillägg

Ingen väntetid

Vi har ingen väntetid innan insemination och IVF-behandlingar; vi gör till och med en äggcellsdonation möjlig efter några månader