In vitro-befruktning (IVF)

På Sellmer Klinik står vi beredda att välkomna dig/er, och vi hoppas att du med hjälp av detta informationsmaterial kan få svar på några av de frågor och tankar du har just nu.

Vi strävar efter att göra förloppet på Sellmer Klinik till en personlig, omtänksam och säker upplevelse, och du är alltid mer än välkommen att ringa eller mejla oss om du har några frågor eller undringar. Vi svarar på mejl så snart som möjligt och åtminstone alltid samma dag.

Behoven hos våra patienter är väldigt olika: för den ensamstående kvinnan kan en inseminationsbehandling i den naturliga cykeln vara den idealiska lösningen. Hos det lesbiska paret är önskan om en så mild stimulering som möjligt kanske utslagsgivande. Hos de heterosexuella paren med flera behandlingar utan framgång verkar det närmaste alternativet är att fundera på ICSI-metoden. Det kan därför vara förvirrande att navigera bland all information du presenteras för på denna sida. Kontakta oss gärna med dina frågor, för vi vill göra det lättare för dig att komma igång med rätt behandling, inte svårare.

Oavsett vad du har i bagaget, vill vi träffa dig och hjälpa dig vidare på bästa möjliga sätt.

Ett förlopp på Sellmer Klinik måste vara en motpol till det ofta fartfyllda offentliga sjukhussystemet. Ett andningshål där du är i centrum.