Behandlingskurs

Hur fungerar det när det gäller att ta emot en äggcellsdonation på Sellmer Klinik? Här hittar du en kort översikt:

Babygaranti paketKontakta oss idag

 • Inledande samråd
  Tillsammans skapar vi en individuell plan – samtalet leder till att du definierar dina kriterier för din framtida givare.
  Vi hittar en givare som uppfyller dina kriterier.
  Först när du har godkänt donatorn börjar vi med själva behandlingen.
 • Hormonbehandling och ägguppsamling från en äggdonator
 • Äggdonatorn får hormonbehandling för att producera fler ägg än i en naturlig cykel.Äggcellerna befruktas i laboratoriet. De hämtade äggen befruktas antingen med spermier från mottagarens partner eller med donatorspermier. Detta görs med hjälp av ICSI-metoden. Äggcellerna delar sig i fem dagar tills de når blastocyststadiet.
 • Eventuell frysning
 • Om vi har flera befruktade ägg som kommer att bli blastocyster kan vi frysa in dem så att du kan använda dem senare i en fryscykel (FER).
 • Överföring under hormonbehandling eller i en naturlig cykel
 • Vi försöker koordinera din cykel med piller så att din livmoder är redo att ta emot en blastocyst fem dagar efter ägguttagningen från givaren.Innan förflyttningen kommer du att behandlas med hormoner (östrogen och progesteron) så att ditt livmoderslemhinna bygger upp optimalt och därmed är redo för bästa möjliga fäste av blastocysten efter implantation.

 

Notera:

Observera att du kommer att debiteras en betydande avbokningsavgift om du väljer att avbryta en äggdonation efter att du har godkänt donatorn och behandlingsstart och donatorn har påbörjat sin hormonstimulering.

Funderar du på ett behandlingspaket med babygaranti?

Det är ofta en lång livsresa, kvinnor och par som överväger att få en äggdonation har bakom sig:

Kanske har rätt partner eller rätt ögonblick inte varit där, kanske har du en svår behandlingsperiod med dina egna ägg bakom dig; Det finns många skäl till varför behovet av en äggdonation inträffar.

Äntligen gå hela vägen

När du läser här är det förmodligen baserat på en önskan att det nu äntligen och säkert kan lyckas bli gravid och gå hela vägen. Med babygarantin säkerställer du de optimala förutsättningarna för din dröm att gå i uppfyllelse och för fertilitetsresan att kulminera i en familj.

Vi kan snabbt och enkelt hjälpa dig att komma i gång så att du inte tappar mer dyrbar tid. Babygarantin skapar den lugn du behöver på vägen så att stress och bekymmer inte väger din kurs.

Läs mer om innehållet och priserna i behandlingspaketet här

[/div]

Varför välja Sellmer Klinik för din behandling?