Livio – Cryos – ESB

Välj spermiebank och din favoritspermiedonator

Livio Spermbank

tillhör Livio-gruppen.

Livios spermadonatorer tillhör alla kategorin ID release, så om du föredrar en NO ID release-donator är det en av de andra spermiebankernas portföljer som du kan välja mellan.

Livio har beslutat att en spermiedonator i deras regi kan ha högst 25 donatorfamiljer på världsbasis.

Genom obligatoriskt köp av en ”pregnancy slot” förvärvar du rätten att använda donatorn – inte bara för ditt första barn, utan även för syskon.

Spermiedonatorerna kommer från Sverige, Island och Danmark och har undersökts noggrant innan godkännande.

När du beställer genom oss ordnar vi även transport och köp av graviditetsslot åt ​​dig, men du kommer att faktureras för dessa tjänster.

Bokningen är giltig i en månad och är kostnadsfri.

När du har hittat en donator som du vill använda för din behandling hos oss kan du kontakta oss (info@sellmerklinik.dk) så att vi kan beställa donatorenheten åt dig.

 

Cryos International Sperm Bank

Har du hittat rätt spermiedonator på Cryos är det du som köper apparaten och sköter transporten till kliniken.

Efter det inledande samtalet med oss, när du är redo att påbörja din behandling, kan vi ge dig en kampanjkod som ger dig 10% rabatt i samband med ditt köp hos Cryos.

Hos Cryos är det obligatoriskt att köpa en ”kvotreservation” (samma som ”pregnancy slot”) när du köper en spermieenhet för behandling på en dansk klinik.

Du kan skicka enheten till oss i god tid då 1 månads lagring ingår i avgiften du betalar här på kliniken för att ta emot, registrera och frysa enheten.

 

European Sperm Bank

Har du hittat rätt spermiegivare på European Sperm Bank är det du som köper enheten och ordnar transporten till kliniken.

Hos European Sperm Bank är det obligatoriskt att köpa en ”pregnancy slot” när man köper en spermieenhet för behandling på en dansk klinik.

Du kan skicka enheten till oss i god tid då 1 månads lagring ingår i avgiften du betalar här på kliniken för att ta emot, registrera och frysa enheten.

Varför välja Sellmer Klinik för din behandling?